Flødebolle eksperiment

Anthon og Aksel så i går at de i tv lavede flødeboller selv, så det måtte vi selvfølgelig også prøve.

Det gik nogenlunde… De er med mazinpanbund, almindelig eller hindbær-skum, grønt, hvidt eller rødt farvet fyld, og med hvid eller mørk chokolade som overtræk….. derefter nænsomt pyntet af Anthon med alverdens pynt.


 

Sushi kursus for familien

Det var et super dejligt sushi kursus og Aksel synes det var spændende i alle 4 timer. Han blev rost af underviseren efterfølgende – hvilket han både selv var stolt af og vi var stolt af. Han var (selvfølgelig) den eneste dreng, de andre børn var piger og var enten 9 eller 10 år.

Det var super lækkert mad og han var i et super dejligt humør som betød at han var velopdragen og havde en stor appetit på at smage alt nyt. (Jakob opførte sig forresten også rigtigt godt i dag.) Og hvis Aksel ikke kunne li’ det han havde smagt var det med et “Det synes jeg ikke smager så godt” – og ikke med et “AD, det er ulækkert.”

Vi fik en lille bøtte med hjem med ca 8-10 ruller som jeg ville have taget billede af, men da Anthon fik dem tilbudt gik der ikke mange minutter før de var væk.

Aksel synes specielt godt om smagen af tang-papir, ørred æg og noget der hed miso-pasta.

Han har en plan om at bruge brio toget som transportbånd, lave et fint skilt i garagen, “ansætte” sin mor og far i køkkenet mens han selv er tjener i sin helt egen sushi-restaurant.
    

Nyt møbel

For bedre at kunne udnytte rummet under trappen har Jakob været i garagen i nogle timer for at bygge disse her skønne trappeskuffer


  
Selvfølgelig måtte han have lidt hjælp undervejs….


Kanotur

Lørdag d. 13. Juli var endelig den dag farfars hjemmebyggede kano skulle på tur med farfar, Jakob og Aksel. Turen gik de ca. 11 km fra Veksø til Jyllinge Nordmark hvor Mormor og Morfar tilfældigvis har deres sommerhus.
Aksel så både hajer og krokodiller på turen, mens Farfar og Jakob vist mest koncentrerede sig om at få trænet deres overarme og skuldre. 😉 20130716-142926.jpg

20130716-143133.jpg