Gave fra Sigurd

I weekenden havde jeg sidste forestilling med “Sigurds Danmarkshistorie” på store scene i Skuespilhuset – 14 forestillinger har vi haft på Det Kongelige Teater i alt.

Sikke en oplevelse på mange måder.

Og heldig at Sigurd synes så godt om mig at vi til vores samling af hans bøger i gave fik de nyeste med “Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr” – som udkom i onsdags.

I vores hjem må man ikke tegne i bøgerne så derfor må Sigurd selvfølgelig heller ikke…. men til gengæld fik jeg taget dette billede som vi vil bruge som bogmærke i hans bøger.

Teater i Dyrehaven

Den 23. Maj har “Røde Orm” repremiere i Dyrehaven efter den blev spillet i Århus sidste år.

Andet akt er skrevet om, enkelte nye skuespillere er kommet til, ny teknik og ikke mindst ny sufflør. 🙂

“Det blå brev” erstattes af “Pæren”

Mit job for Det Kongelige Teater fra 29. August til 6. September under Århus festuge er vel overstået. Dødsboet i Højbjerg ligger igen øde hen efter 4 totalt udsolgte forestillinger.
Vi nåede både at blive omtalt i Stifttidende, Politiken og i et indslag i TV2 Østjylland
Fantastisk oplevelse at være på turné med så specielt et spillested og en så god forestilling.
Mit næste projekt for Det Kongelige Teater er allerede om ca 1 måned: “Den utrolige historie om den kæmpestore pære”

20130909-195850.jpg

Nyt job…!

CaféTeatret fik ny ledelse efter 40 år d. 1. juli og var så skønne at vælge mig til at være deres nye medarbejder som bogholder og i efteråret også barselsvikar for den administrative leder.
Jeg startede 1. august (hvor alle andre også startede) med en masse opgaver hængende over hovedet – ingen vidste rigtigt hvor de skulle starte.

Nu er vi kommet næste to uger længere hen og kaos præger stadig vores hverdag. Men det er en skøn form for kaos: Lige fra spørgsmål som: hvorfor ringer denne her telefon ikke ud af huset, hvordan virker en portomaskine, hvem ringer man til når der mangler vand i vandhanen, hvem er vores forsikringsselskab når vi har fået 25 cm vand i hele kælderen, hvad mon der er bag denne dør…… til mails med spørgsmål som: må jeg holde min fest i jeres lokaler, hvorfor har jeg ikke fået min løn for juni, I mangler at betale for xxxxx som vi leveret i maj måned,….! Hver lille opgave bliver nemmere og nemmere for hver dag der går. Det er spændende, nyt og alle har energien i top.

Læs en lille artikel om mit nye teater HER

Første forestilling er  “Det Normale liv” med premiere d. 8. september.

Projektassistent på DKT.

Så er jeg startet i min nye (lønnede) 25 timers stilling på Det Kongelige Teater. Jeg er ansat som projektassistent fra 15. april til 31. juli.
Projektet er at planlægge og afvikle en voldsomt masse arrangementer på Ofelia Beach på Kvæsthusmolen ved Københavns Havn.
Det er udelukkende gratis arrangementer og I er alle mere end velkomne til at kigge forbi.
Vi åbner d. 10. juni kl. 16.

Jobsituation

Opdatering i forhold til indlægget om mit nuværende og kommende job.

Jeg er fra 15. april til 31. juli ansat som projektkoordinator af Det Kongelige Teater på Ofelia Beach ved skuespilhuset i ca. 25 timer om ugen.
Fra 1 august er jeg fastansat på CaféTeatret som bogholder i 20 timer om ugen under den nye ledelse der tiltræder pr. 1. juli.

Begge jobs er super fantastiske spændende og forskellige – vigtige og skønne drømmejobs.

Mit nuværende og kommende job

I dag kom den lille trailer for en del af mit nuværende arbejde. Rikke der fortæller om ministeriet er min skønne og sjove chef.
Se den her: http://video.kglteater.dk/video/1378642/eventministeriet-trailer-2011 

Og så lige et lille billede af den sidste produktion jeg skal være med til at lave mens jeg er på løntilskud.

Fra 15. april er jeg nemlig RIGTIGT ansat (dvs. med løn) i 3½ måned i ca. 25 timer om ugen til at planlægge og afvikle sommerens arrangementer på Ofelia Beach.
For ca 1 måned siden så Ofelia Beach sådan her ud. Sommeren 2011 byder på jazz, skuespil, rock koncerter, ballet, vollyball, fodbold, tango, Cirkus Nemo, Zulu Sommerbio og meget mere – HELT GRATIS. Plus selvfølgelig sol, sand, lænestole, afslapning og hvad der ellers hører til på en strand.  

Rolig og begivenhedsrig weekend

Lørdag formiddag var jeg på loppemarked, mens Jakob gjorde rent og Aksel sov til middag, om aften tog Ghita Nørby, dronningen og jeg i teatret til jubilæumsforestilling.

Søndag var vi i Vestbadet med familien Karlsen (minus hr. formel1)…. det var så dejligt at Aksel tog sig en meget lang middagslur på 4 timer.
Mens Aksel sov og Jakob læste “ledelsesbog”, hoppede jeg op af trappen til min gode ven, Fru. Symaskine.

Da det eneste der denne weekend blev taget billeder af er Aksels nye fleece trøje, så I må nøjes med dem.

Trøjen er lavet af de få fleecerester der var tilbage i skabet. Syet med hvid tråd generelt, men med blå og grøn tråd hvor tvillingenålen har været i gang. DSC08105
DSC08111
DSC08112

Regnvejrs teater…..!

I dag var det så min debut som forestillingsafvikler/rekvisitør/producentassistent på forestillingen “Mordets melodi” på Det Kongelige Teaters udendørs scene.
Og jeg kan lige så godt afsløre…. vi måtte først afbryde og derefter helt aflyse resten af forestillingen pga. regn…. MEGET REGN.

Min skønne chef ses herunder i gang med at fjerne vand fra publikumsopbygningen mellem generalprøven og dagens forestilling.IMG_0351

Der er plads til 204 publikummer og der kom …. trods regnen…. ca. 150 publikummer.IMG_0358

Men så blev der åbnet seriøst for vandhanen fra oven, ….IMG_0334

… forestillingen måtte afbrydes og kom desværre ikke igang igen. I stedet blev historien improviseret om til en lyn fortælling… så de fremmødte fik at vide hvem morderen var. Derefter blev publikum inviteret op på scenen i tørvejr og til lidt regnvejrs jazz med Mikkel Hess og hans venner i bandet “Hess is more”.IMG_0363

Ugen der gik….!

Birthes hoved er i bedring, men desværre ikke helt tilbage til normalen endnu.
I torsdags var vi til generalprøve på “De tre musketerer” i Dyrehaven, vejret var dejligt varmt og forestillingen helt fantastisk. Birthe var ligeledes til premieren (sammen med Dronningen og 3502 andre) i lørdags. Forestillingen kan varmt anbefales….!

Tirsdag i sidste uge fik Aksel pludselig høj feber og efter at have hentet ham i vuggestue sov han resten af dagen på sofaen. Onsdagen gik med afslapning og nedkøling, torsdag var han atter klar til vuggestuen.

DSC01232

Der er liv og glade dage i vores fuglehus. Her har jeg fanget en forældre på vej efter mad… igen.

DSC01253a

Aksel er blevet en lille bisse, der synes det er sjovt at stikke af fra sine forældre. Her har han dog tid til lige at smile til sin mor på vej ud af indkørslen.

DSC01258a 

Men han er ikke kun en bisse…. han har her plukket den første blomst til sin mor….! Han elsker de flotte blå perle hyacinter.

DSC01238

I pinsen har vi lavet nogle små projekter. Der er lagt holmegårdssten rundt om Slottet og en del af vaskehuset (det vi kunne nå.), der er malet øst vindue og dør på vaskehuset, plantet agurk og tomater i drivhuset…!

DSC01237

DSC01250
Og sidst med ikke mindst, så har Aksel atter engang haft besøg af den meget gavmilde Mormor. Krokodillen er klart favorit, da den har magnet i halsen og dermed kan sidde fast på køleskabet, men også halerne er super spændende.

DSC01270