Ny kunst på væggen

Efter mange år med kunst fra drengene er der efterhånden meget langt mellem deres kunstneriske værker, så blandt andet derfor måtte det være tid til lidt ny kunst.
“Efter stormen” er fra 2020 og af kunstneren HuskMitNavn.

Udgivet i Slottet | Kommentarer lukket til Ny kunst på væggen

Anthons baskethold

Anthon har siden september gået til basket 2 gange om ugen i Rødovres helt nye basketball klub, Red Rabbits. I julegave fik han så sit første basketball sæt tøj. Det er super flot kvalitet, og navn og nummer er ikke bare trykt på tøjet, men er som det ses herunder i en kvalitet der ikke bare lige går af.
Anthon træner hver onsdag kl. 16-17 i Rødovre Hallen og søndag mellem 10-11 på Rødovre Gymnasium. Klubben håber de i løbet af foråret kan få en træningskamp.

Udgivet i Anthon | Kommentarer lukket til Anthons baskethold

Næsten 1. december

Så er ønskesedlerne opdateret…. hvis du ikke har modtaget kodeord fra Birthe, så send hende en sms eller mail, så får du det straks.

Udgivet i Hjemmeside, Slottet | Kommentarer lukket til Næsten 1. december

Donuts debut

Efter tur i Glostrup Svømmehal med mormor og morfar så blev det tid til at teste vores nye donut plader til vores toaster. De smager fantastisk og er enormt nemme at lave.
Påskens aktiviteter er hermed skudt igang.

Udgivet i Anthon, Slottet | Kommentarer lukket til Donuts debut

Ottos store godbid

Nogen her i familien er fuldstændigt ligeglad med restriktioner i samfundet – og synes juletræet er verdens bedste opfindelse.

 

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Ottos store godbid

Slottets Corona Cup

Turneringen SLOTTETs CORONA CUP i bordtennis er netop gået i gang…..

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Slottets Corona Cup

Kattekonge

Fastelavn i Rødovre…. Døden med det grønne hår fik slået det sidste bræt af.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Kattekonge

Status fra Slottet

Status fra Slottet: (…. midt i en coronatid)

Vi fik lækker sushi til aftensmad som det ses på billedet herunder…. 

Anthon fik nye briller i går da de forrige knækkede i stellet i lørdags. Heldigvis havde vi brilleforsikring, så de nye kostede kun 199 i selvrisiko. Han er allerede mega vild med de nye briller og har vist dem frem online til klassen.

Vi har købt dvd-boxen med alle 4 sæsoner af “Kurs mod fjerne kyster” (til kun 35 kr i føtex) og drømmer os nu væk til varmen næsten hver aften.

Vi har i sidste uge booket 1 uges sommerferie i hytte på en campingplads ved Henne Strand ved vesterhavet med vores gode venner, de skal dog ligge i deres telt ved siden af vores hytte.

Aksel knokler med sit skolearbejde og skal bla. på fuglekigger tur i faget natur/teknik i morgen. Om onsdagen har han online håndbold træning og hver aften løber han og Jakob en lille tur. 

Anthon bliver bedre og bedre til hjemmeskole og skal i morgen for første gang i online-fritidshjem og spille banko. 

Jakob bliver testet hver uge, han er fortsat lykkelig negativ. Han er kun fysisk på arbejde 2 dage om ugen, mens han er hjemme de tre andre dage og på teams ligesom drengene.

Jeg er begyndt meget meget lidt på forberedelser til min store forestilling på Gamle Scene med prøvestart 8. marts, men er stadig vældig usikker på om den overhovedet bliver til noget. Men manus når jeg nok trods alt at sende afsted om et par uger.

Otto har det også strålende og var for nogle uger siden i haven i sele, det virkede han til at synes var fantastisk selvom der var sne og vådt græs.
Lige præcist i dag fylder han 10 måneder.

I weekenderne tager vi enten på gåture i området eller geocaching lidt længere væk – i lørdags var vi ved Avedøre Naturcenter og i søndags var vi ved Ishøj strand ved Arken og finde lidt cacher.

Alt går forrygende….. send flere penge…. 😉

Udgivet i Aksel, Anthon, Birthe, Jakob, Otto, Slottet | Kommentarer lukket til Status fra Slottet

Glædelig jul fra os

Det ligner en død kanin, men det er blot en kanin i drømmeland. Otto er vild med idéen om at tage skoven ind i stuen – mest fordi det både er et skønt gemmested, mega stor godbid og dejlig soveplads.

Udgivet i Otto, Slottet | Kommentarer lukket til Glædelig jul fra os

Husets koldeste rum

Otto holder pels-temperaturen nede ved at besøge det kølige badeværelsesgulv.

 

Udgivet i Otto, Svipper | Kommentarer lukket til Husets koldeste rum