Roskilde festival 2011

I år optræder Det Kongelige Teater med forestillingen “Bennys badekar” på Cinema scenen med plads til 800 publikummer…. Der var helt fyldt da vi kl 12.45 atter engang legede os igennem en fantastisk forestilling med en LIVE tegner og Peter Belli som særlig gæstestjerne.
Mest fantastisk var det for mig (red. Birthe) at se Aksels helt opslugte opmærksomhed for forestillingen og ikke mindst musikken.
Når man som to-årig kan prale af at have været på Roskilde Festivalen og oven i købet for at se sin mor “optræde”, så bliver det ikke bedre. Min funktion under forestillingen er at være assistent for LIVE tegneren, for han kan holde styr på de mange tegninger og skift.

(Dette er min første opdatering af hjemmesiden fra min nye smarte iPhone 4… Spændende om det lykkes og desuden grunden til der ikke er billede på dette indlæg)

Opdatering:
Aksel på backstage området = ingen affald eller stive mennesker (red. tilføjelse: eller lugt af tis)800 meget glade festivalpublikumer (og mindst lige så mange i kø uden for teltet der ikke var plads til.) Aksel og Jakob sidder på 3 række i midten. “Blæksprutten” Peter Belli får stående bifald. 

Dette indlæg blev udgivet i Aksel, Birthe, Jakob, Oplevelser. Bogmærk permalinket.