Ugen der gik….!

Birthes hoved er i bedring, men desværre ikke helt tilbage til normalen endnu.
I torsdags var vi til generalprøve på “De tre musketerer” i Dyrehaven, vejret var dejligt varmt og forestillingen helt fantastisk. Birthe var ligeledes til premieren (sammen med Dronningen og 3502 andre) i lørdags. Forestillingen kan varmt anbefales….!

Tirsdag i sidste uge fik Aksel pludselig høj feber og efter at have hentet ham i vuggestue sov han resten af dagen på sofaen. Onsdagen gik med afslapning og nedkøling, torsdag var han atter klar til vuggestuen.

DSC01232

Der er liv og glade dage i vores fuglehus. Her har jeg fanget en forældre på vej efter mad… igen.

DSC01253a

Aksel er blevet en lille bisse, der synes det er sjovt at stikke af fra sine forældre. Her har han dog tid til lige at smile til sin mor på vej ud af indkørslen.

DSC01258a 

Men han er ikke kun en bisse…. han har her plukket den første blomst til sin mor….! Han elsker de flotte blå perle hyacinter.

DSC01238

I pinsen har vi lavet nogle små projekter. Der er lagt holmegårdssten rundt om Slottet og en del af vaskehuset (det vi kunne nå.), der er malet øst vindue og dør på vaskehuset, plantet agurk og tomater i drivhuset…!

DSC01237

DSC01250
Og sidst med ikke mindst, så har Aksel atter engang haft besøg af den meget gavmilde Mormor. Krokodillen er klart favorit, da den har magnet i halsen og dermed kan sidde fast på køleskabet, men også halerne er super spændende.

DSC01270

Dette indlæg blev udgivet i Aksel, Birthe, Jakob, Slottet, Teater. Bogmærk permalinket.